Uudet Marli Soseet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon, jälkiruokiin, juomiin ja leivontaan. Makeuttamattomien ja säilöntäaineettomien soseiden hedelmäpitoisuus on 100% ja niihin on lisätty C-vitamiinia.
Täysmehutiivisteet ovat makeuttamattomia, säilöntäaineettomia ja C-vitaminoituja. Laimennettuina niistä riittää raikasta täysmehua suuremmallekin joukolle.
Marli-sarjasta löydät monta ammattilaisille sopivaa tuotetta. Esim. Marli luumunektarin hedelmäpitoisuus on 85% ja Marli sitruunamehu sopii erinomaisesti salaatinkastikeisiin ja ruoanlaittoon muutenkin.
Sekoitat 40 litraa herkullista appelsiini- tai sekamehua isoista
10 litran Marli mehutiivistekannuista. Riittää isommallekin porukalle.
Myös sokeriton vaihtoehto!
ovat talven kestosuosikkeja. Kannusta sekoitat 20 litraa tuttua, joululta maistuvaa glögiä. Vaalea glögi pakataan säilöntäaineettomana litran kartonkipakkaukseen.

MARLI-SARJA AMMATTILAISILLE

Marli sk-tuotteet on kehitetty ammattilaisten toiveiden mukaisiksi ja ne on suunnattu ensisijaisesti suurkeittiöille ja ravintoloille. Valikoimassa on sekä laadukkaita tiivisteitä, hedelmäisiä soseita että juomavalmiita tuotteita.

Marli-sarjan tuotteet ovat raikkaita janon sammuttajia, mutta soveltuvat erinomaisesti myös ruuanlaittoon. Tutustu Marli-resepteihin ja valmista herkullinen ateria vaikkapa isommallekin porukalle.