God Morgon

Hyvä aamu on alku hyvälle päivälle ja ylipäätään paremmalle, terveellisemmälle ja onnellisemmalle elämälle. God Morgon® haluaa nostaa aamufiilistä tarjoamalla vinkkejä ja innostusta kohti parempia aamuja. Vastuullisuus on meille sydämen asia ja teemmekin työtä paremman huomisen puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen.

God Morgon® annosmehut ja -smoothiet

Täyteläisellä God Morgon® Wake Up -smoothiella aloitat aamun pirteästi. Smoothieissa on täyttävää kuitua hedelmistä, marjoista ja täysjyväkaurasta sekä piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista. Kolme raikasta makua!

Herkullisen hedelmäiset ja runsaasti C-vitamiinia sisältävät God Morgon® Classic appelsiini- ja omenatäysmehut pakataan nyt myös 250 ml:n annospakkauksiin, jotka on helppo ottaa mukaan niin töihin, opiskeluihin kuin harrastuksiinkin.

God Morgon God Morgon

God Morgon® -suosikit

God Morgon® tarjoaa uusia makuelämyksiä parempiin aamuihin. Löydä omat suosikkisi!

Katso kaikki herkulliset God Morgon® -tuotteet »

God Morgon® Benefit

Raikkaan makuiset ja vitamiineja sisältävät uutuudet sopivat hienosti aktiiviseen ja terveyttä arvostavaan elämäntapaan. Sun Power ja Berry Protect -täysmehut ovat täynnä hyvää tekeviä ainesosia sekä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia.

Reseptejä hyvään aamuun

Aloita päivä hyvällä aamupalalla ja nauti myös virkistäviä välipaloja, jotta jaksat pitkälle iltaan. Tutustu God Morgon® -resepteihin ja kokeile jotakin uutta!

Omenainen kaurapaistos mustikoiden kera
Vihreä superaamiainen sitruskastikkeella
Lämpimät omenat jogurtin, granolan ja siirapin kera
Kookos, banaani & sitrus -smoothie
Appelsiiniritarit mustikkakompotilla & kreikkalaisella jogurtilla
Pähkinäinen appelsiini-suklaashake
Jäätelöpuikot aamiaiselle
Kuohkeat appelsiiniohukaiset
Vaniljariisi kanelin ja appelsiinimehun kera
For a good morning and a better planet For a good morning and a better planet

For a good morning
and a better planet

Hiilineutraalit pakkaukset Hiilineutraalit pakkaukset

Hiilineutraalit pakkaukset

Mehumme merkitään nyt Carbon Neutral -merkillä, sillä ne ovat saaneet uudet, hiilineutraalit pakkaukset.

Certified Carbon Neutral

Tämä tarkoittaa, että pakkausten hiilijalanjälki hyvitetään 100-prosenttisesti. Pakkauksen korkki on jatkossa puuöljypohjainen ja entistä pienempi kuluttaen 35 % vähemmän materiaalia.

FSC

Pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja ne on helppo kierrättää.

Vastuullisesti Vastuullisesti

Vastuullisesti kasvatettuja
hedelmiä

Olemme jo jonkin aikaa käyttäneet vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja ja nyt tuemme myös vastuullista omenan viljelyä Euroopassa. Viljelmillä huolehditaan monin tavoin niin työntekijöiden kuin ympäristönkin hyvinvoinnista, ja toiminta pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Sustainably grown orangesSustainably grown apples

Luomumehut uniikeissa pulloissa

Trendikkäät God Morgon® Organic luomutäysmehut valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja pakataan uniikeihin, pantillisiin pulloihin, joissa käytämme nyt vähemmän muovia. PET-pullojen kierrätyksen ansiosta 100 % pakkausten materiaalista on uusiomuovia.

Pantti Luomu

Pyöräilyllä apua sairaille lapsille

Team Rynkeby - God Morgon® on joka kesä järjestettävä eurooppalainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen pyöräilemällä Pariisiin.

Eckes-Granini kattaa projektin hallinnolliset kustannukset brändiensä kautta, joten kaikki kerätyt rahat menevät suoraan kunkin maan lasten syöpäsäätiöille ja -yhdistyksille.

Nyt sinullakin on mahdollisuus lahjoittaa keräykseen ja olla mukana tukemassa Team Rynkeby – God Morgon -projektia taistelussa syöpää vastaan. Tuki kohdistetaan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

God Morgon® somessa

Haluamme tarjota vinkkejä parempiin aamuihin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!