God Morgon

Hyvä aamu on alku hyvälle päivälle ja ylipäätään paremmalle, terveellisemmälle ja onnellisemmalle elämälle. God Morgon® haluaa nostaa aamufiilistä tarjoamalla vinkkejä ja innostusta kohti parempia aamuja. Vastuullisuus on meille sydämen asia ja teemmekin työtä paremman huomisen puolesta. Yhdessä saamme aikaan muutoksen.

Uudet, raikkaat God Morgon® Shotit

Vauhdita nyt omaa arkeasi inkiväärillä ja vitamiineilla! Uudet, makeuttamattomat God Morgon® Shotit sisältävät inkivääriä, runsaasti marjoja ja hedelmiä sekä B-, C-, D- ja E-vitamiineja. Mm. C-vitamiinit vahvistavat vastustuskykyäsi. Pieni annos, suuri vaikutus!

Vihreä Ginger Shot ja punainen Ginger & Berry Shot maistuvat molemmat todella raikkailta. Jääkaapissa säilytettävät shotit pakataan 450 ml:n pantillisiin, osittain kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin. Yhdessä pullossa on 7 vaikuttavaa shottia!

God Morgon God Morgon

God Morgon® -suosikit

God Morgon® tarjoaa uusia makuelämyksiä parempiin aamuihin. Löydä omat suosikkisi!

Katso kaikki herkulliset God Morgon® -tuotteet »

God Morgon® Benefit 100 % täysmehut

Aloita päiväsi paremmin hedelmiä ja vitamiineja sisältävillä God Morgon® Sun Power ja Berry Protect -täysmehuilla. Ne ovat täynnä hyvää tekeviä ainesosia sekä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. C&D-vitamiinit vahvistavat vastustuskykyäsi ja C&E-vitamiinit auttavat suojaamaan solujasi oksidatiiviselta stressiltä.

30% less natural sugar

Todellinen uutuus kylmähyllyn valikoimaan on raikas Tropical Delight, jossa on luontaisesti 30 % vähemmän sokeria kuin täysmehuissa yleensä, sillä se sisältää kookosvettä. Kookosvesi ei maistu mehussa, mutta se mahdollistaa kevyemmän 100 % täysmehun.

Reseptejä hyvään aamuun

Aloita päivä hyvällä aamupalalla ja nauti myös virkistäviä välipaloja, jotta jaksat pitkälle iltaan. Tutustu God Morgon® -resepteihin ja kokeile jotakin uutta!

Omenainen kaurapaistos mustikoiden kera
Vihreä superaamiainen sitruskastikkeella
Lämpimät omenat jogurtin, granolan ja siirapin kera
Kookos, banaani & sitrus -smoothie
Appelsiiniritarit mustikkakompotilla & kreikkalaisella jogurtilla
Pähkinäinen appelsiini-suklaashake
Jäätelöpuikot aamiaiselle
Kuohkeat appelsiiniohukaiset
Vaniljariisi kanelin ja appelsiinimehun kera
Mango, kaura & maitorahka -smoothie
Raidallinen God Morgon -smoothie
Omena-kanelivohvelit
For a good morning and a better planet For a good morning and a better planet

For a good morning
and a better planet

God Morgon® Wake Up -smoothiet ja annosmehut

Täyteläisellä God Morgon® Wake Up -smoothiella aloitat aamun pirteästi ja helposti. Smoothieissa on täyttävää kuitua hedelmistä, marjoista ja täysjyväkaurasta sekä piristävää kofeiinia vihreistä kahvipavuista. Kolme raikasta makua!

Herkullisen hedelmäiset ja runsaasti C-vitamiinia sisältävät God Morgon® Classic appelsiini- ja omenatäysmehut pakataan myös 250 ml:n annospakkauksiin, jotka on helppo ottaa mukaan niin töihin, opiskeluihin kuin harrastuksiinkin.

Hiilineutraalit pakkaukset Hiilineutraalit pakkaukset

Hiilineutraalit pakkaukset

Mehumme merkitään Carbon Neutral -merkillä, sillä ne pakataan hiilineutraaleihin pakkauksiin.

Certified Carbon Neutral

Tämä tarkoittaa, että pakkausten hiilijalanjälki hyvitetään 100-prosenttisesti. Pakkauksen korkki on puuöljypohjainen ja entistä pienempi kuluttaen 35 % vähemmän materiaalia.

FSC

Pakkaukset valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja ne on helppo kierrättää.

Vastuullisesti Vastuullisesti

Vastuullisesti kasvatettuja
hedelmiä

Olemme jo jonkin aikaa käyttäneet vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja ja nyt tuemme myös vastuullista omenan viljelyä Euroopassa. Viljelmillä huolehditaan monin tavoin niin työntekijöiden kuin ympäristönkin hyvinvoinnista, ja toiminta pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

Sustainably grown orangesSustainably grown apples

Luomumehut uniikeissa pulloissa

Trendikkäät God Morgon® Organic luomutäysmehut valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistä hedelmistä ja pakataan uniikeihin, pantillisiin pulloihin, joissa käytämme nyt vähemmän muovia. PET-pullojen kierrätyksen ansiosta 25 % pakkausten materiaalista on uusiomuovia.

Pantti Luomu

Pyöräilyllä apua sairaille lapsille

Team Rynkeby - God Morgon® on joka kesä järjestettävä eurooppalainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet keräävät rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen pyöräilemällä Pariisiin.

Eckes-Granini kattaa projektin hallinnolliset kustannukset brändiensä kautta, joten kaikki kerätyt rahat menevät suoraan kunkin maan lasten syöpäsäätiöille ja -yhdistyksille.

Nyt sinullakin on mahdollisuus lahjoittaa keräykseen ja olla mukana tukemassa Team Rynkeby – God Morgon -projektia taistelussa syöpää vastaan. Tuki kohdistetaan lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

God Morgon® somessa

Haluamme tarjota vinkkejä parempiin aamuihin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!