Töissä mehukonsernissa Töissä mehukonsernissa

Töissä mehukonsernissa

Suomen vanhimpana marja- ja hedelmämehujen tuottajana meillä on erittäin vankka ammattitaito. Kuuluminen Euroopan johtavaan mehuliiketoimintakonserniin antaa meille myös tärkeää kansainvälistä perspektiiviä.

Töissä mehukonsernissa

Suomen vanhimpana marja- ja hedelmämehujen tuottajana meillä on erittäin vankka ammattitaito. Kuuluminen Euroopan johtavaan mehuliiketoimintakonserniin antaa meille myös tärkeää kansainvälistä perspektiiviä.

Monipuolista osaamista

Meillä Eckes-Granini Finlandissa työskentelee monen eri alan osaajia. Meitä on yhteensä noin 130 ammattilaista ja kesäsesongin aikana voi työskennellä jopa 155 työntekijää.

Meille tärkeitä asioita ovat laatu ja vastuullisuus. Haluamme tarjota parasta hedelmistä ja marjoista terveelliseen ja nautinnolliseen elämään. Visiomme on olla vastuullisin mehutalo Suomessa.

Tuotannolliset tehtävät

Turun Artukaisten tehtaallamme tuotetaan noin 75 ihmisen voimin viitenä päivänä viikossa, kolmessa vuorossa, usealla tuotantolinjalla n. 60 miljoonaa litraa erilaisia mehuja vuodessa. Valmistamme yli 150 vuoden kokemuksella ja kotimaisella ammattitaidolla laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista noin 210 eri mehutuotetta.

#prosessinhoitaja #linjamestari #trukinkuljettaja
#automaatioasentaja #koneenhoitaja #pakkaaja
#logistiikkatyöntekijä #tuotantopäällikkö

Tuotanto

Mehuvalmistus · Pakkaaminen
Kunnossapito · Laadunvarmistus

Taloudenhoito

Talous & IT


Informaatioteknologia ja talous

Talousosastomme huolehtii taloudellisten resurssien hallinnoinnista sekä tuottaa johdolle talouteen liittyvää tietoa päätöksentekoa varten. IT-osastomme taas hallinnoi tehtaamme toiminnanohjausjärjestelmää, johon integroituu kaikki tärkeät toimintomme. Olemme osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia, joten kaikessa toiminnassa on aina mukana myös kansainväinen aspekti.

#reskontranhoitaja #seniorcontroller #talousjohtaja #demandplanner #kirjanpitopäällikkö #s&opmanager #controllingassistant #myyntireskontranhoitaja

Kaupalliset tehtävät

Kaupalliset tehtävät

Myymme ja markkinoimme laajaa ja monipuolista valikoimaa aidoista marjoista ja hedelmistä valmistettuja mehuja, yhteensä noin 210 erilaista mehutuotetta, niin kuluttajille kuin ravintola- ja suurkeittiöammattilaisillekin. Kuuntelemme jatkuvasti herkällä korvalla asiakkaitamme ja kehitämme tuotteitamme trendien mukaisesti yhä monipuolisempaan ja terveellisempään suuntaan.

#tuotekehityspäällikkö #commercialdirector
#myyntipäällikkö #tuoteryhmäpäällikkö

Olemme mehujen markkinajohtaja ja noin 33% Suomessa myytävistä mehuista on valmistettu meillä.

Myynti

Markkinointi

Tuotekehitys

Human Resources

Human Resources

Ihmiset saavat aikaan muutoksen – siitä olemme vakuuttuneita. Tästä syystä pidämme yrityksemme tehtävänä luoda henkilökunnallemme olosuhteet, joissa he voivat menestyksekkäästi hoitaa tehtäviään, kehittää osaamistaan ja viihtyä työssään. Työsuhteen pituus on oiva mittari työhyvinvoinnille – keskimäärin henkilöstömme on ollut palveluksessamme yli 15 vuoden ajan.

#palkanlaskija #hr/odmanager
#seniorpayrollspecialist

HR

Rekrytointi · Koulutus
Työhyvinvointi · Palkanlaskenta

Seuraa meitä LinkedInissä