Marli Smoothie -annospakkaukset Marli Smoothie -annospakkaukset

Marli Smoothie -annospakkaukset

Suomessa valmistetut, raikkaat Marli Smoothiet ovat 100 % marjoja ja hedelmiä. Smoothiet ovat makeuttamattomia ja niissä on reilusti D- ja C-vitamiineja. Kesämarjat-smoothieen on vitamiinien ohella lisätty myös kasvipohjaista soijaproteiinia.

Voit nauttia samettisen täyteläisiä smoothieita 2,5 desilitran annospakkauksesta, joka on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista. Marli Smoothieissa on nyt myös sydänmerkki kertomassa paremmasta valinnasta ja sydänystävällisyydestä. Smoothiet on helppo ottaa mukaan reppuun, treenikassiin ja käsilaukkuun.Marli Smoothie - Valmistettu Suomessa
D&C
vitamiineja
D&C
vitamiineja
Sydänmerkki Sydänystävällinen
♥

Makeuttamaton

♥

Säilöntäaineeton

♥

D- ja C-vitamiineja

2,5 dl:n annospakkauksesta saat 37,5 % päivän saantisuosituksesta D- ja C-vitamiineja, jotka vahvistavat vastustuskykyäsi. C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta arjen kiireissä. Marli Smoothiet ovat säilöntäaineettomia ja makeuttamattomia.

Riittävä proteiinin saanti on tärkeää päivittäiselle hyvinvoinnillemme. Siksi raikkaan Marli Smoothie -sarjan Kesämarjat-makuun on lisätty D&C-vitamiinien lisäksi myös kasvipohjaista soijaproteiinia.

Lisää myös annos hyvinvointia päivääsi trendikkäällä Marli Shotilla.