Marli Shot Marli Shot

Marli Shot – vahva annos vastustuskykyä

Lisää nyt annos hyvinvointia päivääsi trendikkäällä Marli Shotilla. Yhdestä 2 desilitran uudelleen suljettavasta pakkauksesta saat 5 päiväannosta. Vain 4 cl:a virkistävän ja voimakkaan makuista marjashottia sisältää 100% päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta.

Marli Shotin luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus on peräisin acerola-marjasta. Shotin muut huolella valitut raaka-aineet ovat nekin luonnon omia hyvinvoinnin edistäjiä. Marjashotin täysmehupitoisuus on 95% ja se on makeuttamaton sekä säilöntä- ja lisäaineeton.Marli Shot
Vahva annos vastustuskykyä jokaiseen päivään.
C-vitamiini

edistää immuuni- järjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Marli Shot – kolme
virkistävää makua:

Inkivääri-kurkuma »
Karpalo-puolukka »
Granaattiomena »
Inkivääri-kurkumaKarpalo-puolukkaGranaattiomena
Inkivääri sisältää eteerisiä öljyjä ja mausteisia aineita, jotka antavat inkiväärille sen tunnusomaiset aistinvaraiset ominaisuudet. Kurkuma kuuluu inkivääriperheeseen ja yhdessä inkiväärin kanssa ne muodostavat shotille lämmittävän tunteen ja voimakkaan maun. Mehukkaissa acerola-marjoissa on korkea C-vitamiinipitoisuus.
Karpalo ja puolukka ovat pohjoisen pallonpuoliskon kirpeän happamia marjoja, jotka sisältävät useita eri polyfenoleja, kuten flavonoideja ja antosyaaneja. Marjojen punertava väri kertoo runsaasta polyfenolipitoisuudesta. Shot sisältää polyfenoleita n. 100 mg/annos. Mehukkaissa acerola-marjoissa on korkea C-vitamiinipitoisuus.
Granaattiomena sisältää useita eri polyfenoleja, kuten flavonoideja ja antosyaaneja. Granaattiomenan punertava väri kertoo runsaasta polyfenolipitoisuudesta. Shot sisältää polyfenoleita n. 100 mg/annos. Mehukkaissa acerola-marjoissa on korkea C-vitamiinipitoisuus.
Marli Shot Marli Shot
Marli Shot on parhaimmillaan viileänä, mutta säilyy myös huoneenlämmössä!
Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja mainonnan kohdistamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. OK