Marli ShotPosse-kisa

Marli Shot tarjoaa nyt vastustuskykyä koko Posselle. Tule messiin ja voita omat Marli-shottilasit & reilusti Marli Shotteja! Kerro meille, miltä sun feissi näytti, kun nautit eka kerran Marli Shottia? Valitse ilme ja osallistu arvontaan!

Miltä sun feissi näytti?Sun feissi näytti tältä!

Osallistu & voita!

Kiitos osallistumisesta!

Täytä yhteystietosi

Osallistu ja voita omat Marli-shottilasit ja reilusti Marli Shoteja!

Tältä maistuu
terveys

Palkinnot

Arvomme viikoittain kaikkien osallistujien kesken 3 kpl Marli-salkkuja, jotka sisältävät neljä Marli-shottilasia sekä yhteensä tusinan verran erimakuisia Marli Shotteja. Arvontakertoja on 11 ja palkintoja yhteensä 33 kpl. Kisa päättyy 21.11.2021.

Paljon onnea arvontaan!

Marli Shot
Marli Shot

Vahva annos vastustuskykyä*

Lisää päivääsi annos hyvinvointia vahvalla, vastustuskykyä vahvistavalla Marli Shotilla. Suomessa valmistetussa sarjassa on neljä trendikästä, lisä- ja säilöntäaineetonta shottia, joihin ei ole lisätty sokeria.

Tuotteiden luontaisesti korkea C-vitamiinipitoisuus on peräisin acerolamarjasta, tyrnistä, mustaherukasta ja appelsiinista. Jo yksi shottilasillinen riittää täyttämään päivittäisen C-vitamiinitarpeesi. Myös muut huolella valitut raaka-aineet, kuten inkivääri, kurkuma, eucalyptus, karpalo ja puolukka, ovat luonnon omia hyvinvoinnin edistäjiä.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

*C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kierrätettävä kartonkipakkaus

Marli Shot on pakattu korkilliseen, uudelleensuljettavaan, FSC-sertifioituun 2 dl:n kierrätettävään kartonkipakkaukseen. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä, sillä kylmäsäilytys parantaa mm. luontaisen C-vitamiinin säilymistä sekä tuotteen aistinvaraisia ominaisuuksia. Shotit säilyvät avattuina jääkaapissa noin viikon ajan.

Pakkauksesta 5 annosta

Yhdestä pakkauksesta saat viisi 4 cl:n annosta, joka sisältää 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Marli Shot on pakattu uudelleensuljettavaan kartonkipakkaukseen, Yhdestä pakkauksesta saat viisi 4 cl:n annosta, joka sisältää 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Marli Shot on pakattu uudelleensuljettavaan kartonkipakkaukseen, josta riittää siis annos viidelle päivälle. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä ja avattuna ne säilyvät jääkaapissa noin viikon.

josta riittää siis annos viidelle päivälle. Shotit suositellaan säilytettäväksi kylmässä ja avattuna ne säilyvät jääkaapissa noin viikon.

Ei lisättyä sokeria

Pirteän makuisissa Marli Shoteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Ne sisältävät vain hedelmien ja marjojen omaa luontaista sokeria.

Pieni annos,
paljon C-vitamiinia

Riittää, että nautit yhden pienen, 4 cl:n annoksen Marli Shottia päivässä ja saat tarpeeksi luontaista C-vitamiinia sen sisältämistä acerolamarjoista, tyrneistä, mustaherukoista ja appelsiineista.

Mustaherukka-rypäle-eukalyptus Mustaherukka-rypäle-eukalyptus

Mustaherukka-rypäle-eucalyptus-acerola

Shotissa on runsaasti luontaista C-vitamiinia acerolamarjoista ja mustaherukasta. Yhdessä annoksessa on C-vitamiinia 80 mg eli 100 % päivän saantisuosituksesta. Eucalyptuksessa on eteerisiä öljyjä, jotka antavat sille sen tutut vahvat ominaisuudet.

Annoksia pakkauksessa

Tyrni-inkivääri-appelsiini Tyrni-inkivääri-appelsiini

Tyrni-inkivääri-
appelsiini-acerola

Shotissa on runsaasti luontaista C-vitamiinia tyrnistä, appelsiinista ja acerolamarjasta. Inkiväärin eteeriset öljyt ja mausteiset aineet antavat shotille lämmittävän ja voimakkaan maun. Saat päivän C-vitamiinit jo yhdestä 4 cl:n annoksesta.

Annoksia pakkauksessa

Karpalo-puolukka-acerola Karpalo-puolukka-acerola

Karpalo-puolukka-acerola

Karpalo ja puolukka ovat pohjoisen kirpeitä marjoja, jotka sisältävät flavonoideja ja antosyaaneja. Punertava väri kertoo runsaasta polyfenolipitoisuudesta. Yhdessä 4 cl:n annoksessa on n. 100 mg polyfenoleita ja 80 mg C-vitamiinia, joka on 100 % päivän saantisuosituksesta.

Annoksia pakkauksessa

Inkivääri-kurkuma-acerola Inkivääri-kurkuma-acerola

Inkivääri-kurkuma-acerola

Yhdessä annoksessa Shottia on 100 % päivän C-vitamiinin saantisuosituksesta. Inkivääri sisältää eteerisiä öljyjä ja mausteisia aineita, jotka antavat sille tutut ominaisuudet. Kurkuma ja inkivääri muodostavat yhdessä shotin lämmittävän tunteen ja voimakkaan maun.

Annoksia pakkauksessa

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä

C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Saat päivän vitamiinit jo yhdestä annoksesta Marli Shottia.

Huolehdi tasapainoisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta sekä terveistä elämäntavoista.

Voiko flunssalta välttyä?

Luultavasti tehokkain konsti blokata flunssapöpö on se perinteinen, jo lapsena opittu: pese kädet! Hygienian merkitystä ei voi liikaa korostaa, mutta puhtauden vaatimus ei rajoitu vain käsiin. Etenkin keskellä flunssakautta on syytä pitää huolta myös pyyheliinojen hygieniasta – bakteerit ja virukset kun tarttuvat usein nimenomaan käsien kuivaamisen yhteydessä.

Hyvän hygienian ohella flunssaa voi yrittää pitää loitolla kohentamalla sekä omaa että läheisten vastustuskykyä. Älä tupakoi, älä stressaa, nuku riittävästi ja nauti säännöllisesti C-vitamiinia. Se tekee hyvää vastustuskyvyllesi kokonaisvaltaisesti, ja vaikkei lentsun tuloa aina voi estäkään, C-vitamiinilla sen oireita voi lievittää.

Kun tauti on päällä, potilaan toivomuslistalla on vain se, että tästä pääsisi eroon mahdollisimman nopeasti ja mielellään mahdollisimman lievillä oireilla.

C-vitamiinia voi nauttia monella tavalla, mutta yksi vaivattomimmista ja maistuvimmista tavoista tankata vitamiineja ja vastustuskykyä on vahvan makuinen Marli Shot. Kaupoista löytyy neljä erilaista Marli Shotia. Niitä kaikkia yhdistää luontainen korkea C-vitamiinipitoisuus, joka on peräisin acerola-marjasta.

Kun tauti on päällä, potilaan toivomuslistalla on vain se, että tästä pääsisi eroon mahdollisimman nopeasti ja mielellään mahdollisimman lievillä oireilla.

C-vitamiinia voi nauttia monella tavalla, mutta yksi vaivattomimmista ja maistuvimmista tavoista tankata vitamiineja ja vastustuskykyä on vahvan makuinen Marli Shot. Kaupoista löytyy neljä erilaista Marli Shottia. Niitä kaikkia yhdistää luontainen korkea C-vitamiinipitoisuus, joka on peräisin acerola-marjasta.

Kaikki Marli Shot -makuvaihtoehdot on pakattu uudelleensuljettavaan 2 dl:n kierrätettävään pakkaukseen.

Kaikki Marli Shot -makuvaihtoehdot on pakattu uudelleensuljettavaan 2 dl:n kierrätettävään pakkaukseen.

Jo neljästä senttilitrasta vahvaa shottia saat päivän C-vitamiinit sekä muiden marja- ja hedelmäraaka-aineiden kaikki hyvää tekevät vaikutukset – helposti ja kätevästi. Yhdessä pakkauksessa on viiden päivän annos.

Marli Shoteissa käytetyillä raaka-aineilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tyrniä pidetään tunnetusti varsinaisena ”vitamiinipommina”, karpalossa ja puolukassa puolestaan on runsaasti polyfenoleja ja esimerkiksi inkiväärin ainesosat antavat lämmittävää tunnetta flunssaiseen oloon. Mustaherukka ja acerola sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tarkemmat
tuotetiedot »