Marli Vital
Marli Vital
Vitamiinit suojaavat solujasi

Marli Vital – helppoa hyvinvointia

Marli Vital -mehujuomat antavat helppoa hyvinvointia terveyttä edistävillä ainesosillaan ja raikkaalla maullaan. Ne sopivat erinomaisesti suomalaiseen ruokapöytään, sillä niissä maistuvat kaikki tutut marjat ja hedelmät.

Marli Vital sisältää monipuolisesti mm. vitamiineja, rautaa, sinkkiä, magnesiumia, kalsiumia, flavonoideja ja kaliumia. Sinun tehtäväsi on valita oma suosikkisi yhdeksästä herkullisesta ja hyvinvointia tuovasta mehujuomasta.

Puolukat

Terveyttä edistävät ainesosat & vaikutuskohteet

Marli Vital -mehujuomien maut, hyvinvointia edistävät ainesosat ja niiden vaikutuskohteet on merkitty selkeästi pakkauksiin, joten oikean tuotteen valinta sujuu helposti ja nopeasti.

Nauti esimerkiksi pirteää Puolukka-karpalo-rosmariinia, joka sisältää luontaisesti antioksidantteja, kun haluat lisää suojaa ja varautua tuleviin flunssakausiin.

Tutustu tarkemmin

Jaksamiseen

Jaksamiseen

Suojaava

Suojaava

Verenpaineen hallintaan

Verenpaineen
hallintaan

Silmille

Silmille

Hermostolle

Hermostolle

Ei lisättyä sokeria

Ei lisättyä sokeria

Kahteen Marli Vital -suosikkiin ei ole lisätty sokeria. Niiden makeus tulee hedelmistä ja steviakasvista valmistetusta makeutusaineesta. Uudistavassa, paljon vitamiineja sisältävässä Hedelmänektarissa maistuvat mm. ananas, appelsiini sekä passion. Appelsiini-mango on tarkoitettu mm. silmien hyvinvointiin, sillä sen vaikuttavina ainesosina ovat A-, C- ja E-vitamiinit.

Lue lisää

Lihaksille

Lihaksille

Uudistava

Uudistava

Vastustuskykyyn

Vastustus-
kykyyn

Luustolle

Luustolle

Myös annospakkauksina

Kaksi Vital-makua pakataan 2 dl:n korkilliseen annospakkaukseen. Marjaisa Vadelma-mustikka + kuitu ja herkullinen Hedelmänektari + 10 vitamiinia ovat maistuvia välipaloja. Ne on helppo ottaa mukaan reppuun, salkkuun tai käsilaukkuun.

Annospakkauksiin

Myös annospakkauksina

Hiilineutraalit pakkaukset

Marli Vital -mehujuomat merkitään Carbon Neutral -merkillä, sillä niiden pakkaukset ovat hiilineutraaleja. Tämä tarkoittaa, että pakkausten hiilijalanjälki hyvitetään 100-prosenttisesti.

Pakkauksen korkki on puuöljypohjainen ja entistä pienempi kuluttaen 35 % vähemmän materiaalia. Marli Vital -pakkaukset ovat kierrätettäviä ja ne valmistetaan FSC-sertifioidusta kartongista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

FSC
Carbon neutral packaging
Kierrätettävä

Nyt kaikki tiedot helposti

Marli Vital -info on sovellus, josta löydät koko herkullisen tuoteperheen. Valitse haluamasi tuote ja tutustu tarkemmin sen sisältämiin terveyttä edistäviin ainesosiin tai aloita haku esimerkiksi vitamiineilla.

Marli Vital -infoon

Marli Vital Marli Vital