Marli Shot Posse -kisan säännöt

Järjestäjä

Eckes-Granini Finland Oy Ab, Pansiontie 47 b, 20210 Turku, palaute

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan osoitteessa www.marli.fi/possekisa . Osallistuja kertoo, miltä hänen feissinsä näytti, kun hän nautti eka kerran Marli Shottia ja valitsee kasvojen ilmeistä sopivimman. Tämän jälkeen kaikki omat tiedot täytetään ja lähetetään kisalomakkeella.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Kilpailu on voimassa 21.11.2021 asti. Kilpailuun eivät voi osallistua Eckes-Granini Finland Oy Ab:n eikä Magis Multimedia Oy:n työntekijät.

Palkinnot

Arvomme viikoittain kaikkien osallistujien kesken 3 kpl Marli-salkkuja, jotka sisältävät neljä Marli-shottilasia sekä yhteensä tusinan verran erimakuisia Marli Shotteja. Arvontakertoja on 11 ja palkintoja yhteensä 33 kpl. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 13.9.21 ja siitä eteenpäin arvotaan viikoittain ja viimeisen kerran 22.11.2021.

Arvonnan suorittaa Eckes-Granini Finlandin edustaja tai sen yhteistyökumppani. Kisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Alle 18-vuotiaalla voittajalla tulee olla palkinnon lunastamiseen huoltajan suostumus.

Palkinnot eivät ole neuvoteltavissa tai vaihdettavissa rahaksi. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron maksamisesta.

Palkinnon toimitus

Palkinnot lähetetään voittajien kisalomakkeessa ilmoittamiin osoitteisiin noin kuukauden kuluessa arvonnasta.

Kisan järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen yhteystietojen oikeellisuutta eikä vastaa siitä, ettei virheellisten yhteystietojen takia voittajaan saada yhteyttä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Marli-kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tarpeettomat tiedot hävitetään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kampanjan järjestäjä ei takaa jatkuvaa, keskeytyksetöntä tai suojattua pääsyä verkkosivustolle. Verkkosivuston toimintaa voivat häiritä monet tekijät, joihin järjestäjä ei voi vaikuttaa.

Ottamalla osaa kisaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä virallisia sääntöjä ja ehtoja sekä järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei ole vastuussa palkintojen aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.