Tuorepuristettu
smoothie
hauskalla twistillä

Pago on erittäin tunnettu tuotemerkki eurooppalaisissa trendikahviloissa ja nyt täyteläiset Pago Smoothiet ovat tulleet myös Suomeen. Laadukkaat, tuorepuristetut smoothiet pakataan tyylikkään uniikkiin lasipulloon. Smoothiet sisältävät hedelmiä, marjoja, vihanneksia sekä hauskan twistin, joka tekee mausta entistäkin herkullisemman.

Olimme Love Islandilla

Pago Smoothiet olivat mukana etsimässä rakkautta jo päättyneellä Love Island Suomen toisella tuotantokaudella Espanjassa.

Ripaus viettelevää ruusu-uutetta, energisoivaa chiliä ja piristävää inkivääriä – Pago Smoothieissa on sitä tarvittavaa hauskaa twistiä.

Pago Smoothiet
ABC
Teboil
Neste
R kioski
K Market
Citymarket
Hämeenmaa

Oletko sinä jo maistanut?

Nauti nyt herkullisia, tuorepuristettuja Pago Smoothieita hauskalla twistillä. Tsekkaa, missä smoothieitamme on jo saatavilla ja ellei niitä ole vielä lähikaupassasi, pyydä kauppiasta tilaamaan ❤️

Löydät nämä herkut esimerkiksi R-Kioskeilta, ABC-, Teboil- ja Neste-asemilta, Osuuskauppa Hämeenmaan toimipaikoista, K-Marketeista ja myös K-Citymarketeilla alkaa olla smoothieitamme hyllyissään.

Pago Mango-Coconut & Chili Pago Mango-Coconut & Chili
Pago Mango-Coconut & Chili

Mango-Coconut
& Chili

Tässä smoothiessa maistuvat omena, eksoottiset guava ja mango, täyteläinen kookosmaito ja energisoiva chili. Näiden herkullisten makujen liitto on suorastaan taivaallinen.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

99,9 %
hedelmää

Pago Smoothiet maistuvat herkullisen täyteläisiltä, sillä ne ovat täyttä hedelmää. Ravista hyvin ennen pullon avaamista ja nauti hedelmäisestä herkkuhetkestä.

Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger
Pago Cherry-Blackcurrant & Rose Pago Cherry-Blackcurrant & Rose
Pago Cherry-Blackcurrant & Rose

Cherry-Blackcurrant
& Rose

Muun muassa kirsikkaa, mustaherukkaa, omenaa, banaania sekä hyppysellisen ruusu-uutetta sisältävä punainen hedelmäsmoothie viettelee vaativimmankin smoothien maistelijan.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

Ei vaadi
kylmäsäilytystä

Herkulliset Pago Smoothiet säilyvät huoneenlämmössä, joten niiden varastoiminen ja tarjoilu on helppoa.

Pago Cherry-Blackcurrant & Rose
Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger
Pago Orange-Carrot-Mango & Ginger

Orange-Carrot-Mango
& Ginger

Tässä täyteläisessä hedelmäsmoothiessa ovat omenat, appelsiinit, mangot ja porkkanat täydellisessä harmoniassa ja kaiken kruunaa ripaus pirteää inkivääriä.

Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf Leaf

Parasta ennen
7kk

Säilöntäaineettomat Pago smoothiet on parasta käyttää ennen kuin seitsemän kuukautta on kulunut päiväyksestä. Avattuna smoothie säilyy jääkaapissa noin 3-4 päivää.

Pago Mango-Coconut & Chili