Isotonic Force urheilujuoma Isotonic Force urheilujuoma

Isotonic Force - sitruunanmakuinen urheilujuomatiiviste

Hyvänmakuinen Isotonic Force urheilujuoma korvaa liikunnan aiheuttaman nestehukan ja estää veren sokeripitoisuuden alenemisen.

Isotonic Forcella voit ennakoida elimistön tarpeita ennen urheilusuoritusta, ehkäistä nestevajausta ja energiavarojen vähenemistä urheilusuorituksen aikana sekä palauttaa elimistön tiukan suorituksen jälkeen.Marli IceTea
Urheilijan suorituksen aikana menettämiä nestemääriä:
Thriathlon
10-15l
Marathon
5-7l
Koripallo
2-4l
Hölkkä
1 l/h
Isotonic Force
imeytyy nopeasti ja korvaa myös suorituksessa menetetyt sokerit, suolat ja kivennäisaineet.
1+4=25 litraa
valmista sitruunanmakuista juomaa. Parempi kuin tavanomaiset urheilujuomat.
Urheilusuorituksen aikana hikoiltaessa haihtuu huomattavia määriä nestettä ja lihasten kestävyys alkaa heiketä. Isotonic Force urheilujuoma imeytyy nopeasti ja korvaa myös suorituksessa menetetyt sokerit, suolat ja kivennäisaineet.
1+4=25 litraa
valmista sitruunanmakuista juomaa. Parempi kuin tavanomaiset urheilujuomat.
Teho on parhaimmillaan, kun Isotonic Forcea nautitaan pienissä erissä koko urheilusuorituksen ajan. Suositeltava määrä on noin litra tunnissa, vähintään 2 dl vartin välein.
Isotonic

Urheilusuorituksen kestäessä elimistön omat energiavarat hupenevat. Lihasten ja maksan glykogeenin huvetessa ei hiilihydraatteja saada tarpeeksi ja alkaa uupumus. Isotonic Forcen teho perustuu pitkäketjuisiin sokereihin, jotka ylläpitävät tehokasta suorituskykyä ja jakavat energiaa tasaisemmin pidemmälle ajalle kuin tavanomaiset urheilujuomat.

Isotonic Force ei jää vatsaan hölskymään, vaan isotonisuuden ansiosta veden, suolojen ja hiilihydraattien imeytyminen vereen on nopeaa. Teho on parhaimmillaan, kun urheilujuomaa nautitaan pienissä erissä koko urheilusuorituksen ajan. Suositeltava määrä on noin litra tunnissa, vähintään 2 dl vartin välein.