Jouluinen punakaalilisäke

Punakaalilisäke

(4 annosta)

0,5 kpl punakaalia (n. 400 g)
1‑2 kpl hapahkoa omenaa
2 dl Marli Glögitiivistettä 1+3, laimentamattomana
0,5 dl sokeria
(vettä)

Suikaloi punakaali. Kuori ja viipaloi omenat. Mittaa Marli Glögitiiviste kattilaan ja kiehauta. Lisää joukkoon kaalisuikaleet sekä omenaviipaleet. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia silloin tällöin sekoitellen. Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta haudutettu punakaali lopuksi sokerilla ja tarjoa joulukinkun tai -kalkkunan lisäkkeenä.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.