Glögisuklaatryffelit

Glögisuklaatryffelit

(noin 50 kpl)

250 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
50 g voita
0,5 dl hunajaa
0,5 dl kuohukermaa
1 dl Marli Perinteistä glögitiivistettä
pinnalle: marjarouhetta

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää joukkoon hunaja, kerma ja glögi, sekoita tasaiseksi. Annostele tryffelimassaa suklaamuotteihin tai kaada seos kulhoon. Anna jäähtyä jääkaapissa. Irrota tryffelit muotista tai muotoile tryffelimassasta pieniä palloja. Pyörittele tryffelit marjarouheessa.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.