Pippurinen glögisilli

Glögisilli

(1 lasipurkillinen)

1 pak kevytsuolattua sillifilettä (n. 2‑3 kpl filettä)
2 kpl punasipulia renkaina
yht. 1 rkl kokonaisia pippureita: mauste-, valko- ja rosépippureita

Liemi

1 dl Marli Glögitiivistettä
1 dl kylmää vettä
0,5 dl viinietikkaa
1‑2 rkl sokeria

Tarjoa glögisilliä rosollin ja paahdetun glögilimpun kera joulupöydän herkkuna. Vinkki! Glögisilli on kiva joululahja naapurille ja tuttaville!

Viipaloi kevyesti huuhdellut sillifileet noin 1,5 cm paloiksi. Rouhi pippureita morttelissa ja viipaloi punasipulit.

Laita puhtaaseen lasitölkkiin kerroksittain silliä, sipulirenkaita ja pippureita. Sekoita mausteliemen ainekset ja kaada liemi purkkiin. Tarkista, että liemi peittää ainekset. Sulje purkki tiiviisti ja laita maustumaan jääkaappiin pariksi päiväksi.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.