Punasipulit glögiliemessä

Glögipunasipulit

(4 annosta)

3‑4 kpl punasipulia
1 dl Marli Glögitiivistettä 1+3, laimentamattomana
1 dl punaviiniä
0,5 dl sokeria
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta

Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa Marli Glögitiiviste, punaviini, sokeri ja mausteet kattilaan. Kiehauta seos. Lisää joukkoon punasipuliviipaleet ja nosta seos kiehumapisteeseen. Jäähdytä ja tölkitä glögipunasipulit, säilytä jääkaapissa. Tarjoa joulunajan alkupalapöydässä leikkeleiden, pateiden, sillien tai graavikalan lisäkkeenä.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.