Glögipalat

Glögipalat

(noin 30 kpl)

6 dl vehnäjauhoja
2 dl fariinisokeria
2 tl ruokasoodaa
3 dl rusinoita
0,5 tl suolaa
200 g voita sulatettuna ja jäähdytettynä
1,5 dl Marli Perinteistä Glögitiivistettä
1,5 dl piimää tai kermaviiliä
2 dl siirappia
koristeluun: tomusokeria

Vuoraa uunivuoka (n. 20 cm x 30 cm) leivinpaperilla.

Sekoita taikinakulhossa vehnäjauhot, fariinisokeri, ruokasooda, rusinat ja suolaripaus. Yhdistä voisulaan Marli Perinteinen Glögitiiviste, piimä tai kermaviili ja siirappi. Kaada nesteseos kuiva-aineseokseen ja sekoita puuhaarukalla. Älä vaivaa voimakkaasti, ettei taikina sitkisty.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175 °C uunissa alimmalla tasolla noin 50 minuuttia. Jos leivonnaisen pinta tummuu, peitä se leivinpaperilla. Kumoa kakkulevy hieman jäähtyneenä ritilälle. Koristele tomusokerilla ja paloittele. Nauti Marli glögin kera.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.