Glögiomenat ja kanelinen ranskankerma

Glögiomenat

(4 annosta)

Glögiomenoihin:

4‑6 kpl hapahkoa omenaa
2 dl Marli Glögitiivistettä 1+3, laimentamattomana
2 dl vettä

Kaneliseen ranskankermaan:

1 dl ranskankermaa
1 rkl sokeria
0,5 tl kanelia

Huuhtele ja kuori omenat (kotimaiset omenat voi käyttää kuorineen). Poista siemenkodat ja lado omenat uunivuokaan. Sekoita Marli Glögitiiviste ja vesi, kaada vuokaan. Nosta vuoka 175 °C uuniin ja kypsennä noin 20 minuuttia.

Vaahdota ranskankerma ja mausta se sokerilla sekä kanelilla.

Jaa glögiomenat sekä glögiliemi jälkiruokamaljoihin. Lusikoi jokaiseen annokseen nokare kanelista ranskankermaa. Tarjoa jouluisen aterian jälkiruokana.


X

Lähetä resepti ystävälle

Ellet ehdi itse valmistaa ystävällesi Marli Glögi -reseptin mukaan jouluista lahjaa, lähetä tämä resepti hänelle sähköpostiin lämpöisenä joulutervehdyksenä.

300 merkkiä jäljellä.